Meny

På gång

27
nov

Solig mässa i Uppsala

27 november 2018
Uppsala Konsert & Kongress

En av Sveriges främsta arenor för ny miljöteknik riktat mot energi- och fastighetsbranschen. Här samlas årligen Sveriges ledande företag inom solel, energilagring och miljöteknik samt fastighetsägare och beslutsfattare från hela Sverige.
 

27
nov

Smarta parkeringslösningar presenteras

27-28 november 2018
Stockholm

Årets självklara forum för dig som arbetar med trafik- och parkeringsfrågor.  Konferensen tar ett helhetsgrepp om ämnet och reder ut de mest vanligt förekommande utmaningarna.

30
nov

Innovationssnack i norr

30 november 2018
Luleå Energi Arena, Luleå

Seminarium. Sveriges Byggindustrier, IQ Samhällsbyggnad och Smart Built Environment anordnar ett lunchseminarium om innovation i byggbranschen. I fokus står en fallstudie om digitala lösningar i bygg- och anläggningsbranschen.

5
dec

Byggteknik för icke byggare

5-6 december 2018
Stockholm

En utbildning med målet att öka kunskapen om hur en byggnad fungerar ur ett tekniskt perspektiv och därigenom öka kursdeltagarnas kunskaper att medverka i olika typer av fastighetsprojekt.
 

25
jan

Stora infradagen

25 januari 2019
Näringslivets hus, Stockholm

Maskinentreprenörernas dag för hela infrastrukturbranschen. Tillsammans med politiker, näringsliv och forskare diskuteras kompetensförsörjning, rekrytering och inte minst hållbarhet.

14
feb

Business Arena Umeå

14 februari 2019
Umeå Folkets Hus

Business Arena genomförs återigen i Umeå. 2018 besökte fler än 930  personer evenemanget för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor ur ett regionalt perspektiv. Missa inte välkomstträffen kvällen före, den 13 februari!
 

21
mar

Bygg Göteborg

21-23 mars 2019
Åbymässan, Göteborg

Bygg Göteborg  är en ny mässa som kommer att hållas 7-8 februari 2019 i Sveriges modernaste mässanläggning – Åbymässan - som står klar januari 2019.

På torsdagen anordnar man tillsammans med Åbytravet V64 loppet Byggvarvet för trevligt fortsatt mingel efter mässan. På fredagen arrangeras Trackday där möjligheten finns att provköra yrkesbilar från alla stora bilmärken.

Agendan tas fram i nära samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla gemensamt verkar för regionernas utveckling.

27
mar

Bygg Malmö

27-28 mars 2019
Malmömässan, Malmö

Bygg Malmö är en ny spännande mötesplats där branschen, branschorganisationer, regionala och kommunala instanser möts och inspireras av varandra, deltar i debattpaneler och får chansen att avhandla viktiga frågeställningar för framstegsprocessen som: hållbarhet, digitalisering och resursbrist inom regionen. Här möts engagerade deltagare inom infrastruktur, bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsbyggnadsnation med visioner för regionens utveckling i framtiden.

2
apr

Business Arena Malmö

2 april 2019
Clarion Hotel & Congress Malmö Live

År 2018 hade Business Arena Malmö 1 001 deltagare och 137 medverkande talare. Den 2 april 2019 är det dags igen. Inspirerande talare och givande möten utlovas.
 

9
maj

Buller – det senaste inom lagstiftning och åtgärder

9 maj 2019
IVA Konferenscenter, Stockholm

Aktuell Hållbarhet anordnar en utbildning om nya regler kring buller. Utbildningen går bland annat igenom regelsystemet om byggande och tillstånd rörande buller,
hur koppling mellan miljöbalken och PBL fungerar och vad du behöver beakta när det gäller buller i samband med nybyggnation eller ny planering, så som lokalisering, utformning och placering.